LİMAK FİLARMONİ ORKESTRASI’NIN, ZEKİ MÜREN ŞARKILARI KONSERİNİN SON DURAĞI ÇEŞME OLDU.

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat çalışmalarına da destek veren Limak Vakfı’nın kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, Zeki Müren şarkılarının konser turnesini Çeşme’de tamamladı.

LİMAK FİLARMONİ ORKESTRASI BODRUM’DA MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ.

Bodrumlular Zeki Müren şarkılarını Limak Filarmoni Orkestrası ile birlikte söyledi Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat çalışmalarına da destek veren Limak Vakfı’nın kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, Zeki Müren şarkıları konser turnesi kapsamında Bodrum’daydı.

TÜRKİYE’NİN ENERJİ AKADEMİSİ İKİNCİ MEZUNLARINI VERDİ.

Limak Enerji’nin, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile enerji sektöründe nitelikli iş gücü yaratmak için oluşturduğu programda 100 genç mühendis adayı, ABD dahil 20 farklı ülkede geçerli NCCER sertifikalarına kavuştu.

TÜRKİYE'NİN MÜHENDİS KIZLARI İSTANBUL'DA İKİNCİ KEZ BULUŞTU.

Limak Vakfı, Aile ve Sosyal Politikaları Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile birlikte yürütülen Türkiye'nin Mühendis Kızları Projesi'nde yer alan bursiyerler İstanbul'da ikinci kez bir araya gelirken Nihat Özdemir, Cem Yılmaz, Arzu Kaprol ve Ebru Dildar Edin'i dinlediler

GAZİANTEPLİ ÇOCUKLAR, "MÜHENDİSLİK GÜNLERİ PANAYIR'INDA", MÜHENDİSLİĞE İLK ADIMINI ATTI.

Eğitimde mühendislik alanını sahiplenerek birçok sosyal sorumluluk projesi hayata geçiren Limak Vakfı, pilot uygulamasını 25 Eylül 2017 tarihinde Gaziantep’te başlattığı ‘Evin Küçük Mühendisleri Projesi’nin kapanış panayırını 20 Nisan’da gerçekleştirdi.