Limak Filarmoni Orkestrası’nın “Murat Karahan’la Zeki Müren Şarkıları” Albümü sanatseverlerle buluşuyor

Eğitim ve sanat alanlarında sosyal fayda odaklı projeler yürüten Limak Vakfı tarafından kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, çok sesli müziği geniş kitlelere yayma hedefiyle 2017 yılında Anadolu’da çıktığı müzik yolculuğunu “Murat Karahan’la Zeki Müren Şarkıları” albümüyle taçlandırdı. Türk Sanat Müz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için yaptığı Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Limak Vakfı’nın eğitime verdiği destek bünyesinde geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’ın katıldığı törenle yapıldı. Okul zihinsel ve bedensel engelli çocuklara özel eğitim verecek.

Limak Vakfı ve Türkiye'nin Mühendis Kızları Projesi’ne Avrupa'da Ödül Yağdı

Limak Vakfı’nın iş hayatında kadınları güçlendirmek için başlattığı Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi ve Limak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Londra ve Barselona’da düzenlenen Stevie ve IPRA ödül törenlerinde toplam 5 ödüle layık görüldü.

LİMAK FİLARMONİ ORKESTRASI’NIN, ZEKİ MÜREN ŞARKILARI KONSERİNİN SON DURAĞI ÇEŞME OLDU.

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat çalışmalarına da destek veren Limak Vakfı’nın kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, Zeki Müren şarkılarının konser turnesini Çeşme’de tamamladı.

LİMAK FİLARMONİ ORKESTRASI BODRUM’DA MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ.

Bodrumlular Zeki Müren şarkılarını Limak Filarmoni Orkestrası ile birlikte söyledi Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat çalışmalarına da destek veren Limak Vakfı’nın kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, Zeki Müren şarkıları konser turnesi kapsamında Bodrum’daydı.