TMK Talks- Şadiye Yalçın

Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Şadiye Yalçın, TMK Talks Mayıs ayı konuğu oldu.

TMK Talks- Ece Çiftçi

Dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların sosyal gelişimlerine ve özgüven sahibi mutlu bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı amaçlayan SosyalBen Vakfı’nın kurucusu Ece Çiftçi, TMK Talks’ta konuğumuz oldu.

TMK Talks- Ebru Baybara Demir

Başarı hikayesiyle birçok kadına ilham veren, projeleriyle ulusal ve uluslararası ödüllere layık görülen Şef ve Sosyal Girişimci Ebru Baybara Demir, TMK Talks’ta konuğumuz oldu.

SDG Impact Accelerator Projesi İmza Töreni Gerçekleştirildi / Signing Ceremony of the SDG Impact Accelerator

T.C. Dışişleri Bakanlığı, Bill&Melinda Gates Vakfı, UNDP ve Limak Vakfı ortaklığında hayata geçirilen Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri için Etki Hızlandırıcı projesinin (SDG Impact Accelerator) imza töreni Ankara’da Dışişleri Bakanlığı’nda  düzenlenen toplantıyla gerçekleştirildi. Küresel kalkınma

Hayallerinin peşinden koşan tüm kadınların yanındayız.

Hayaller ancak cesaret ve emekle gerçeğe dönüşür. Hayallerinin peşinden koşan tüm kadınların yanındayız. Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!