Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için yaptığı Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Limak Vakfı’nın eğitime verdiği destek bünyesinde geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’ın katıldığı törenle yapıldı. Okul zihinsel ve bedensel engelli çocuklara özel eğitim verecek

Limak Vakfı ve Türkiye'nin Mühendis Kızları Projesi’ne Avrupa'da Ödül Yağdı

Limak Vakfı’nın iş hayatında kadınları güçlendirmek için başlattığı Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi ve Limak Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Londra ve Barselona’da düzenlenen Stevie ve

Limak 2016-2017 Sürdürülebilirlik Raporu GRI onaylı olarak yayınlandı.

Çevre ve toplumsal sorumluluk bilinciyle faaliyet gösterdiği tüm alanlarda pozitif bir etki yaratmayı hedefleyen Limak, 2016-2017 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı. Küresel Raporlama Girişimi (GRI) Standartları “Temel” seçeneğine uyumlu hazırlanan rapor GRI tarafından da onaylandı.

Limak Havacılık Hizmetleri Enstitüsü Dördüncü Dönem Mezunlarını Verdi

Kosova'nın tek uluslararası havalimanı Priştine Adem Yaşari Havalimanı'nı 2011 yılından işletmeye başlayan Limak Holding'in, Kosova'nın eğitimli işgücü ihtiyacını karşılama amacıyla kurduğu "Limak Havacılık Hizmetleri Enstitüsü (LimakASI)" dördüncü dönem mezunlarını verdi.

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir’in destekçileri arasında bulunduğu

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) Kadın Çalışma Grubu öncülüğünde hayata geçirilen ve her alanda cinsiyet eşitliğini destekleyen "Eşitlik Hareketi" kampanyası, kadınların toplumun tüm alanlarında daha aktif rol almalarını amaçlıyor.